(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2018

Esittely

Etsimme asiakasyrityksemme projektitiimiin Helsingin keskustaan

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

vastaamaan uuteen järjestelmään liittyvästä määrittelytyöstä erityisesti kirjanpidon ja maksuliikenteen osalta, mutta myös koko prosessin osalta laskutuksesta perintään.

Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa kesäkuun alussa ja kestää noin vuoden.

Edellytykset

Edellytämme, että sinulla on laaja-alaista taloushallinnon osaamista sekä sinulle on luontevaa hahmottaa toimintojen kokonaisuuksia ja prosesseja. Tunnet laskutukseen, reskontraan ja perintään liittyviä toimintoja sekä olet mahdollisesti tehnyt niihin liittyvää määrittelytyötä prosessien ja/tai kirjanpidon näkökulmasta. Tunnistat ja tunnet myös tehokkaita toimintamalleja ja nostat niitä projektiryhmässä rohkeasti esille.

Työssä menestyminen edellyttää, että olet käyttänyt useampia taloushallinnon järjestelmiä ja/tai mahdollisesti toiminut taloushallinnon järjestelmän pääkäyttäjänä tai konsulttina. Taloushallinnon eri osa-alueiden ymmärtäminen on välttämätöntä, kuten myös reskontraosaaminen. Arvostamme myös perinnän prosessien osaamista ja tuntemusta. Tulet toimimaan projektitiimissä asiantuntijana ja tuot tiimiin vahvistusta taloushallinnon osaajana. Sinulla on lisäksi kyky kouluttaa ja jakaa osaamistasi luontevasti.

Työ vaatii innostusta kehitystyöhön sekä omatoimista ja määrätietoista työskentelyotetta. Vastuualueesi osalta toimit itsenäisesti, tarvittaessa olet vaativakin, mutta toimit mutkattomassa yhteistyössä projektitiimin rakentavana jäsenenä ja eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä tarvitaan hyvää paineen sietokykyä ja valmiutta sitoutua tiiviiseen projektiaikatauluun. Tärkeää on myös halu ja innostus oppia ja luoda uutta.

Odotamme hakijoilta korkeakoulututkintoa, esim. KTM, DI tai tradenomi.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän miellyttävässä työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä yhteistyössä asiantuntevien kollegoiden kanssa.

Lisätiedot

Hae tehtävää hakuohjeemme mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".