Taloushallinnon asiantuntija - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
DELTAMARIN on meriteknisen alan suunnittelu-, konsultointi- ja rakennuttamispalveluja tarjoava yritys, jolla on toimipisteet Turussa, Helsingissä, Raumalla, Gdanskissa ja Shanghaissa. Yrityksessä ja sen yhteisyrityksissä työskentelee noin 400 työntekijää eri puolilla Eurooppaa ja Aasiaa. Deltamarinin emoyhtiö on singaporelainen AVIC International Maritime Holdings Limited, joka on osa Fortune Global 500 -listattua AVIC Groupia.
Oletko kiinnostunut työskentelemään taloushallinnon tehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Deltamarinille taloushallinnon asiantuntijaa. Kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde, työ alkaa elokuussa 2019 ja kestää 31.7.2020 saakka. 

Tehtävän kuvaus

Taloushallinnon asiantuntijana työpäiväsi koostuvat monipuolisista taloushallinnon perustoiminnoista. Käsittelet tunti-ilmoituksia ja huolehdit, että tunnit on siirretty ja kirjattu järjestelmään aikataulun puitteissa. Hoidat projektien ja henkilöresurssien avaamisia järjestelmään (Microsoft NAV2016) ja teet niihin liittyviä muutoksia. Kirjaat myös ostolaskuja ja pidät aktiivisesti yhteyttä sekä tytäryhtiöihin että alihankkijoihin. 

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi) ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisista taloushallinnon työtehtävistä. Sinulla on perustaidot kirjanpidosta, arvolisäverotuksesta sekä tuloverotuksesta ja osaat soveltaa näitä taitoja työssäsi. Työotteesi on tarkka ja hoidat tehtäväsi vastuuntuntoisesti. Olet luonteeltasi sosiaalinen tiimipelaaja ja pidät avoimesta työilmapiiristä, mutta koet myös itsenäisen työskentelyn omaksesi. Olet kiinnostunut kansainvälisestä liiketoiminnasta ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä englannin että suomen kielellä. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja hallitset Excelin käytön. 

Tarjoamme

Deltamarin tarjoaa sinulle mielenkiintoisen taloushallinnon tehtävän oppimiseen kannustavassa asiantuntijaorganisaatiossa sekä työtäsi tukevan työyhteisön. Modernit työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun Nereis Business Gardenissa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 perjantaina 12.7. klo 9-10 ja Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 maanantaina 29.7. klo 13-14. Sähköpostitiedustelut voi lähettää 12.7. saakka Anne Kumpulaiselle ja 13.7. alkaen Mira Liikkaselle (etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi)
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1282268
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi