(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Team Leader
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Houkuttelevatko uudet haasteet energisessä ja asiantuntevassa taloushallinnon tiimissämme? Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa?

Haemme Lappeenrannan pienten ja keskisuurten asiakkaiden yksikköön kasvun tueksi

Taloushallinnon asiantuntijaa / Team Leaderia

kasvamaan ja kehittymään esimiehenä ja asiantuntijana yksikön kolmanneksi tiimiesimieheksi.

Tehtävässä

  • tuet tiimiäsi ja työskentelet asiakkaittesi tukena monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • kehität tiimisi toimintatapoja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat tiimisi kanssa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä
  • hyödynnät mahdollisuudet myös oman osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa

Edellytämme sinulta kokemusta taloushallinnon esimiestehtävistä tai luontaista kiinnostusta esimiehenä toimimiseen sekä taloushallinnon osaamista. Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. 

Haluamme, että viihdyt meillä!

Meillä ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat tiimin ja kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen modernien työvälineiden kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Lappeenrannan Rakuunanmäellä.

Terveiset tulevilta kollegoiltasi

Työskentelet osana noin 8-10 asiantuntijan tiimiä, jossa teemme töitä asiakkaidemme vaihtelevien kirjanpidon tehtävien parissa. Meitä yhdistää laadukas työ ja halu auttaa sekä asiakasta että toinen toisiamme.Omien tiimiläistesi lisäksi lähimpinä kollegoinasi toimivat yksikön kaksi muuta tiimiesimiestä ja tiimien asiantuntijat. Yksikössämme olemme koko 35 hengen porukkamme kesken ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Koko yksikkö toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Päivi Haakanalta arkisin klo 8-17, p. 040 743 6606. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on maanantai 16.12.2019.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue Senior Financial Controller Heidin blogikirjoitus tai katso lisätietoa urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter