(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Team Leader
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Houkuttelevatko uudet haasteet energisessä, asiantuntevassa ja hyväntuulisessa taloushallinnon tiimissämme? Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa?

Haemme Helsingin pienten ja keskisuurten asiakkaiden yksikköön 

Taloushallinnon asiantuntijaa / Team Leaderia

Tehtävässä

  • tuet tiimiäsi ja työskentelet asiakkaittesi tukena monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • kehität tiimisi toimintatapoja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat tiimisi kanssa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä
  • hyödynnät mahdollisuudet myös oman osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa

Edellytämme sinulta kokemusta taloushallinnon esimiestehtävistä tai luontaista kiinnostusta esimiehenä toimimiseen sekä vahvaa taloushallinnon osaamista. Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. 

Haluamme, että viihdyt meillä!

Meillä ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat tiimin ja kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen modernien työvälineiden kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Terveiset tulevilta kollegoiltasi

Tule osaksi kahdeksan ammattitaitoisen, yhteen pelaavan ja hyväntuulisen huippuosaajan tiimiä. Hoidamme kaikki asiakkaiden talousasiat kirjanpidosta veroilmoituksiin ja talouspäällikön toimenkuvaan. Omien tiimiläistesi lisäksi lähimpinä kollegoinasi toimivat yksikön kahden muun tiimin vetäjät ja tiimien asiantuntijat. Yksikössämme olemme koko 30 hengen porukkamme kesken ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Koko yksikkö toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi viimeistään 7.1.2020. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-15 välillä Hannele Marjaselta, p. 040 178 4343.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue Senior Financial Controller Heidin blogikirjoitus tai katso lisätietoa nettisivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter