(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Team Leader
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Houkuttelevatko uudet haasteet energisessä ja hyväntuulisessa taloushallinnon tiimissämme? Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa?

Haemme Oulun yksikkömme kasvun tueksi 

Taloushallinnon asiantuntijaa / Team Leaderia

Tehtävässä

  • tuet tiimiäsi ja työskentelet asiakkaittesi tukena monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • kehität tiimisi toimintatapoja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat tiimisi kanssa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä
  • hyödynnät mahdollisuudet myös oman osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa

Edellytämme sinulta kokemusta taloushallinnon esimiestehtävistä tai luontaista kiinnostusta esimiehenä toimimiseen sekä vahvaa taloushallinnon osaamista. Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. 

Haluamme, että viihdyt meillä!

Meillä ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat tiimin ja kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen modernien työvälineiden kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. Uudet toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Oulun ytimessä osoitteessa Torikatu 21-23.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Tule osaksi kahdeksan ammattitaitoisen, yhteen pelaavan ja hyväntuulisen huippuosaajan tiimiä. Hoidamme kaikki asiakkaiden talousasiat kirjanpidosta veroilmoituksiin ja talouspäällikön toimenkuvaan. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi viimeistään 21.10.2019. Lisätietoja tehtävästä saat maanantaista torstaihin Virpi Aallolta, p. 0407128966.