(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija tai –erityisasiantuntija
Turun Tilikeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme joukkoomme Taloushallinnon asiantuntijaa tai –erityisasiantuntijaa. Työpaikan sijainti voi olla joko Turun keskustassa tai Kaarinassa. Voit olla joko uraasi aloitteleva taloushallinnon ammattilainen tai jo kokemusta omaava konkari. Pystymme laatimaan toimenkuvasi koulutus- ja kokemustasosi mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluvat eri taloushallinnon tehtävät osaamistasostasi riippuen. Olet mukana asiakkaan taloushallinnon prosesseissa ja prosessien kehittämisessä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta (merkonomi, tradenomi tai KTM)
  • kirjanpidon kokemusta
  • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
  • hyviä it-taitoja
  • englanninkielen taidon
  • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisvaltaisesti laajoja kokonaisuuksia

Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, laadukkuus, yhdessä tekeminen ja jatkuvuus. Pystyäksemme elämään arvojemme mukaisesti mahdollistamme henkilöstöllemme ammatillisen kehittymisen tarjoamalla hyvät kouluttautumis- ja etenemismahdollisuudet. Työkaverisi ovat kivoja ja ammattitaitoisia ja toimistomme sijaitsevat keskeisillä sijainneilla.  Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmassa. Työntekijämme arjen sujuvuudesta ja hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla joustavan työajan, ePassin, kannustinjärjestelmän, palvelusvuosipalkkion, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja kattavan työterveyshuollon. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus tehdä lyhennettyä työaikaa omasta toiveestaan. Asiantuntijatyö vaatii keskittymistä, joten meillä työskennellään 1-2 hengen työhuoneissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Pia Paaer puh. 050 359 5464. Hae tehtävää mielellään heti, mutta viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?323a284a. Työhön valittavalta tarkistetaan luottotiedot.