Taloushallinnon asiantuntija Rantalainen Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Etsimme Rantalaiselle tilinpäätöstaitoista taloushallinnon asiantuntijaa. Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Rantalaisella arvostetaan itsensä kehittämistä ja tarjoammekin sinulle mielenkiintoisen urapolun ja vastuuta sekä monipuolisia haasteita. Rantalaisella halutaan olla taloushallinnon ykköstyöpaikka, jossa hyvä työilmapiiri takaa sen, että viihdyt töissä.

Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Rantalainen Oy:lle pääkaupunkiseudulle! Tulet toimimaan osana hyvinvoivaa ja motivoitunutta taloushallinnon asiantuntijaorganisaatiota. Vastaat portfoliostasi hoitaen asiakkaiden kirjanpitoa ja toimien yhteyshenkilönä asiakkaillesi joko yksin taikka osana pienempää asiakkuustiimiä. Osaamisesi mukaan voitkin toimia asiakkuustiimissä esimerkiksi koordinoivassa Senior Advisor roolissa, jossa koordinoit asiakkuuden hoitamista ja avustat Junior Advisoreita. Pääset halutessasi syventämään osaamistasi laajasti kirjanpidon tehtävissä ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi talouspäällikön tehtäviin.

Tarjoamme


* Hyvähenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön
* Mahdollisuuden työskennellä suurten ja merkittävien asiakkuuksien kirjanpidon parissa
* Liukuvat työajat, hyvät työskentelyvälineet sekä työsuhde-edut
* Erilaisia uramahdollisuuksia; Rantalainen haluaa tukea sinun kehitystäsi ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi talouspäälliköksi


Mikäli haluat osaksi hyvinvoivaa ja kasvavaa organisaatiota jossa sinusta aidosti välitetään, sopii tämä paikka sinulle! Rantalaisella on toimipisteitä eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Rantalaisen vapaa työskentelykulttuuri mahdollistavat sen, että voit työskennellä joustavasti eri toimistoissa tai kotona.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kokonaisvastuulliseen rooliin ja työskentelet taloushallinnon asiantuntijana asiakasyrityksillesi. Vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta itsenäisesti tai osana asiakkuustiimiä. Työsi pitää sisällään tilinpäätökset, raportoinnin tehtäviä, juoksevan kirjanpidon sekä asiakkuuksien ylläpitoa ja asiakasviestintää.

Työtehtäviäsi ovat:
* Asiakasportfoliosi kirjanpito
* Raportoinnin tehtävät
* Tilinpäätökset
* Yhteydenpito asiakkuuksiin
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kirjanpidon kokemusta ja ymmärrystä tilinpäätöksistä. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja tunnet esimerkiksi Procountorin tai Netvisorin käytön. Työsi pitää sisällään kommunikoimista asiakkaidesi kanssa, joten arvostamme korkealle aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Olet unelmahakijamme, mikäli viihdyt tiimityössä ja olet luonteeltasi eteenpäin menevä ja motivoitunut. Etsimällämme henkilöllä on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi.

Ideaalihakijallamme on:


* Kirjanpidon kokemusta sekä tilinpäätöstaitoa
* Hyvät tietotekniset taidot sekä kokemusta esimerkiksi Procountorista tai Netvisorista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Soveltuva kaupallinen koulutustausta


Tämän lisäksi olet eteenpäin menevä ja motivoitunut työntekijä hyvillä yhteistyötaidoilla varustettuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Espoo


Yhteystiedot: Academic Work vastaa tästä rekrytointiprosessista asiakkaamme Rantalainen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Rantalaisesta täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot