(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija Rantalainen Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 850 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Rantalaisella arvostetaan itsensä kehittämistä ja tarjotaan mielenkiintoisia urapolkuja motivoituneille henkilöille. Rantalaisella halutaan olla taloushallinnon ykköstyöpaikka, jossa hyvä työilmapiiri takaa sen, että viihdyt töissä.

Etsimme nyt taloushallinnon asiantuntijaa työskentelemään monipuolisissa kirjanpidon tehtävissä joko suomalaisten osakeyhtiöiden tai ulkomaisten emoyhtiöiden tytäryhtiöiden asiakkuuksien parissa. Vastaat portfoliostasi hoitaen asiakkaiden kirjanpitoa ja toimien yhteyshenkilönä asiakkaillesi joko yksin taikka osana pienempää asiakkuustiimiä. Osaamisesi mukaan voitkin toimia asiakkuustiimissä esimerkiksi koordinoivassa Senior Advisor roolissa, jossa koordinoit asiakkuuden hoitamista ja avustat Junior Advisoreita. Pääset halutessasi syventämään osaamistasi laajasti kirjanpidon tehtävissä ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi talouspäällikön tehtäviin. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Rantalainen Oy:lle pääkaupunkiseudulle! Tulet toimimaan osana hyvinvoivaa ja motivoitunutta taloushallinnon asiantuntijaorganisaatiota. Työsi painottuu joko suomalaisten osakeyritysten tai ulkomaisten emojen tytäryhtiöiden asiakkuuksiin, missä vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta kokonaisuudessaan. Rantalainen haluaa tukea työntekijöidensä vahvuuksia, joten sinulla on mahdollisuus päästä vastaamaan yhä vaativammista kokonaisuuksista joko itsenäisesti tai osana pienempää asiakkuustiimiä.

Tarjoamme


* Hyvähenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön
* Mahdollisuuden työskennellä suurten ja merkittävien asiakkuuksien kirjanpidon parissa
* Liukuvat työajat, hyvät työskentelyvälineet sekä työsuhde-edut
* Erilaisia uramahdollisuuksia; Rantalainen haluaa tukea sinun kehitystäsi ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi talouspäälliköksi


Tehtävä sopii erinomaisesti tilinpäätöstaitoiselle, tai tilinpäätökset hyvin tuntevalle kirjanpidon ammattilaiselle. Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi hyvinvoivaa ja kasvavaa organisaatiota jossa sinusta aidosti välitetään, sopii tämä paikka sinulle! Rantalaisella on toimipisteitä eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Rantalaisen vapaa työskentelykulttuuri mahdollistavat sen, että voit työskennellä joustavasti eri toimistoissa tai kotona.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kokonaisvastuulliseen rooliin ja työskentelet taloushallinnon asiantuntijana asiakasyrityksillesi. Vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta itsenäisesti tai osana asiakkuustiimiä. Työsi pitää sisällään tilinpäätökset, raportoinnin tehtäviä, juoksevan kirjanpidon sekä asiakkuuksien ylläpitoa ja asiakasviestintää.

Työtehtäviäsi ovat:
* Asiakasportfoliosi kirjanpito
* Raportoinnin tehtävät
* Tilinpäätökset
* Yhteydenpito asiakkuuksiin
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on jo kokemusta tai vähintäänkin ymmärrystä tilinpäätöksistä. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja tunnet esimerkiksi Procountorin tai Netvisorin käytön. Työsi pitää sisällään kommunikoimista asiakkaidesi kanssa, joten arvostamme korkealle aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Olet unelmahakijamme, mikäli viihdyt tiimityössä ja olet luonteeltasi eteenpäin menevä ja motivoitunut. Etsimällämme henkilöllä on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi.

Ideaalihakijallamme on:


* Kirjanpidon kokemusta sekä tilinpäätöstaitoa
* Hyvät tietotekniset taidot sekä kokemusta esimerkiksi Procountorista tai Netvisorista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Soveltuva kaupallinen koulutustausta


Tämän lisäksi olet eteenpäin menevä ja motivoitunut työntekijä hyvillä yhteistyötaidoilla varustettuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu


Yhteystiedot: Academic Work vastaa tästä rekrytointiprosessista asiakkaamme Rantalainen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Rantalaisesta täältä