(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija, PK Toimisto ja Tilipalvelut Oy (Sastamala)
PK Toimisto ja Tilipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

PK Toimisto ja Tilipalvelut Oy on auktorisoitu kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluyritys Sastamalassa. Yrityksen liiketoiminta keskittyy kirjanpito-, palkanlaskenta- ja veroasioihin. Yrityksen asiakkaiden käytettävissä ovat Tili-instituuttisäätiön hyväksymät KLT- ja PHT-asiantuntijat. PK Toimisto ja Tilipalvelut Oy hoitaa asiakkaiden tiliasiat huolellisesti ja ammattitaidolla, jolloin asiakkaat voivat keskittyä oman yrityksensä liiketoimintaan. Yrityksellä on nykyaikaiset toimitilat Häijäässä, Sastamalan nopeimmin kehittyvässä kaupunginosassa. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.pktoimisto.fi/.

PK Toimisto ja Tilipalvelut Oy etsii nyt osaavaan tiimiinsä taloushallinnon asiantuntijaa Sastamalaan. Tehtävä on vakituinen, ja siinä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Taloushallinnon asiantuntijan työtehtävät koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä sekä tilinpäätösten teosta. Kirjanpidossa tehdään sekä sähköistä, että perinteistä kirjanpitoa. Palkanlaskennassa sovelletaan useita työehtosopimuksia. Järjestelmänä työssä käytetään Visma Fivaldi -ohjelmistoa sekä perustason toimisto-ohjelmia.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työkokemusta ja osaamista vastaavista taloushallintoalan tehtävistä. Mahdolliset KLT- ja/tai PHT-tutkinnot katsotaan hakijan eduksi, joskaan välttämättömiä nämä eivät ole. Toivomme hakijalta järjestelmällistä ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä uteliaisuutta löytää laeista ja asetuksista työssä tarvittavia tietoja.

Työ on arkisin tehtävää kokoaikaista päivätyötä, jota tehdään 37,5 tuntia viikossa. Tavanomaisesti työpäivät kestävät 8:00-16:00, joskin työajoissa on jousto käytössä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn, mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuella varustettuna. Palkkaus on kilpailukykyinen, ja tekijälle tarjotaan myös terveysvakuutus. Työsuhteen aikana on tarjolla myös kouluttautumismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä suorarekrytointina, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit vaihtoehtoisesti myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Taloushallinnon asiantuntija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508.