(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Palvelupäällikkö - Oulu
Omapaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Omapaja Talouspalvelut Oy on uuden ajan tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksille helppoa, tuloksekasta ja luotettavaa taloushallinnon ulkoistusta kiinteällä kuukausihinnalla. Omapaja-yhtiöihin kuuluvat Talouspalveluiden lisäksi laskutuspalvelu Omapaja Oy sekä Omapaja Valmennus Oy.
Etsimme nyt joukkoomme Oulun toimistolle vakituiseen työsuhteeseen innovatiivista ja kehittämishaluista taloushallinnon asiantuntijaa, palvelupäällikkömme siirtyessä hetkeksi äitiys- ja vanhempainvapaalle. Osallistut tuotteiden ja toimintaprosessien kehittämiseen, tämän lisäksi arkeesi kuuluu asiakasyritysten taloushallinnon rutiineja ja kirjanpitoa. Toimit myös pienen tiimin esimiehenä. Sijaisuuden jälkeen työ jatkuu tiimissä taloushallinnon asiantuntijan tehtävänä.

Oletko haasteita sarvista tarttuva, itsenäisestä työstä syttyvä arjen auttaja?

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta itsenäisestä kirjanpitäjän työstä, koulutukseltasi voit olla joko KTM tai tradenomi. Meillä ei ole papereita tai mappikaappeja, vaan hyödynnämme aktiivisesti moderneja taloushallinnon sähköisiä työkaluja. Sujahdat mukavasti osaksi toimintakulttuuriamme, jos omaat järjestelmällisen työskentelyotteen ja palat halusta tehdä asiat aikaisempaa fiksummin liiketoimintaa kehittäen, yrittäjähenkisesti asiakkaalle parasta mahdollista palvelukokemusta tuottaen.

Mitä tarjoamme? 

Meillä saat tehdä työtäsi intohimolla, eikä tekemisiä tarvitse piilotella - saat todella tuntea ylpeyttä tekemästäsi. Olemme avoin ja toisia tukeva työyhteisö, jossa sinulla on vastuu ja vapaus tehdä työtäsi itsenäisesti. Teemme työtä tosissaan tarmokkaalla sykkeellä, ei kuitenkaan totisesti otsa rypyssä. Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokeilemaan miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa.

Heräsikö kysymyksiä?

Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiapuna meillä toimii Eilakaisla ja rekrytoinnista vastaa Anu Grekula. Älä siis epäröi kysyä lisätietoja Anulta (p. +358 30 6090 649), varmimmin tavoitat hänet perjantaina 11.10. klo 12-14. Jätäthän hakemuksesi Kaislanetissä viimeistään 3.11.2019. Mielellämme kuulemme myös ajatuksen toivomastasi palkkatasosta.