(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija (pääkirjanpito)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

TyönkuvausAsiakasyrityksemme on kansainvälinen, alallaan tunnettu ja arvostettu yritys. Talousosaston kasvaessa etsimme nyt heille taloushallinnon osaajaa nimikkeellä

Taloushallinnon asiantuntija (pääkirjanpito)

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään organisaation talousyksikön päävastuullisena pääkirjanpitäjänä. Vastaat konsernin kirjanpitoon ja verotukseen liittyvistä osa-alueista, kuten raportoinnista ja dokumentoinnista. Varmistat kirjanpitoon liittyvien toiminta- ja menettelytapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun.

Toimit avainhenkilönä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien suuntaan kirjanpitoon liittyvissä asioissa. Työpäiviisi kuuluu aktiivista yhteistyötä sekä kollegoiden että lukuisten muiden sidosryhmien, kuten ulkoistettujen palvelukumppaneiden kanssa. Siten toivomme, että omaisit vahvat vuorovaikutustaidot ja tiedon jakaminen olisi sinulle luontevaa.

Lisäksi osallistut työssäsi aktiivisesti prosessien ja toimintatapojen kehitystyöhön sekä muutosten implementointiin, joten olisi mahtavaa, että omaisit muutosjohtamisen taitoja ja seuraisit aktiivisesti kirjanpitoon vaikuttavia muutoksia.

Työskentely tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä, joten tulet tarvitsemaan työssäsi päivittäin erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä odotamme sinulta?


• Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Konserniyhtiöiden kirjanpidon osaamista (IFRS)
• Vero- ja kirjanpitolainsäädännön kattavaa ja ajantasaista tuntemusta
• Aikaisempaa kokemusta kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä
• Analyyttistä ja proaktiivista työskentelyotetta, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä ymmärtää syy-seuraussuhteita
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. Tuleva työpisteesi sijaitsee Tampereella, mainiolla sijainnilla ja moderneilla tiloilla varustettuna. Kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveidesi mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen


Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja alustavan palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi – Löydä töitä – Taloushallinnon asiantuntija (pääkirjanpito).

Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut soveltuvien henkilöiden osalta jo hakuajan aikana.

Mahdolliset lisätiedustelut voi osoittaa TEMP-TEAMin konsultillemme Inga Koivumäelle, s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16). Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.