(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija, Oulu
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Oletko energinen ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen ja halukas olemaan osa menestystarinaamme tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt

Taloushallinnon asiantuntijaa/Accountantia Oulun yksikköömme

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja asiakasneuvonnasta.

Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni.

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä tilinpäätöstaito. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä IT-taitoja, tiimityötaitoja, sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin vaativienkin asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä. Toivomme, että avoinna olevasta tehtävästä kiinnostuneella henkilöllä on myös modernia, Business Advisor - tyyppistä työskentelyotetta.

Tulemme tarjoamaan mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Oulun Technopoliksen tiloissa, osoitteessa Sepänkatu 20.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa Virpi Aalto keskiviikkona 9.5. klo 13.00 - 15.00 ja maanantaina 15.5. klo 9.00 - 12.00, puh. +358 40 712 8966, puh. +358 40 712 8966

Tartu haasteeseen ja hae tehtävään alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.5.

Linkki hakemukselle: https://rekry.saima.fi/azetshome/aew.html?did=6601&lang=fi&job_id=228&jc=5