(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija, ostoreskontra / Fingrid Oyj
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Fingridin talous- ja rahoitustoiminnossa työskentelee viisitoista huippuammattilaista vastaten yhtiön liiketoiminnan kehitykseen, talousohjaukseen, ulkoiseen ja sisäiseen laskentaan, rahoitukseen ja riskienhallintaan liittyvistä tehtävistä. 

Vahvistamme konsernin ulkoista laskentaa ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen toimistoomme Helsingin Käpylään

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA/OSTORESKONTRA

Päivittäinen työsi on ostoreskontran hoitaminen emoyhtiö Fingrid Oyj:n ja kahden tytäryhtiön osalta. Huolehdit ostolaskujen kierrätyksestä ja tiliöinnistä, ostotilauksellisten laskujen käsittelystä ja ostolaskujen maksuaineiston luonnista. Teet välitilien ja ostoreskontran täsmäytykset ja dokumentoinnin kuukausittain.

Huolehdit alueesi vastuuraportoinnista ja viranomaisilmoituksista. Tuet työpariasi tarvittaessa ruuhkahuippujen ja lomien aikana sijaistamalla laskutuksessa tai myyntireskontrassa.

Sinulla on jo usean vuoden kokemus reskontran hoidosta ja hyvä ymmärrys ulkoisen laskennan kokonaisprosesseista ja arvonlisäverotuksesta. Arvostamme tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. AMK ja/tai työn kautta hankittua vankkaa osaamista. Aikaisempi kokemus Microsoft Dynamics 365:n ExFlow:n käytöstä katsotaan eduksi. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä.

Olet tarkka ja suoriudut täsmällisesti myös rutiiniomaisista tehtävistä. Luonteeltasi olet palveluhenkinen ja suhtaudut taloushallinnon järjestelmien uusiutumiseen ja työprosessien automatisoinnin kehittämiseen myönteisesti. Haluat oppia uutta ja vaikuttaa osaamisellasi. Työssäsi olet itsenäinen ja työotteeltasi ennakoiva myös paineen alla. Toimit tiimityössä osallistuen ja muita arvostaen.

Panostamme työntekijöiden kehittämiseen ja ammatilliseen kasvuun, ja meille on tärkeää henkilöstömme hyvinvointi ja työssä viihtyminen. Perehdytämme uudet osaajat tehtäviinsä huolella. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 3.11.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tänä vuonna sijoituimme 7. sijalle Great Place to Work -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!