(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija (Osa-aikainen) - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Beveric Oy on vuonna 1999 perustettu tietotekniikan sopimustyöhön erikoistunut palveluyritys. Liikeideana on tietojärjestelmäratkaisujen konsultointi, projektitoimitukset ja koulutus. Beveric Oy:n liiketoiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen korkean lisäarvon tuottavia IT-asiantuntijapalveluita. www.beveric.com
Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksellemme Beveric Oy:lle taloushallinnon asiantuntijaa työskentelemään n. 3 päivää viikossa pienimuotoisen kirjanpidon, laskutuksen sekä palkanlaskennan tehtävien parissa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Olarissa.

Tehtävän kuvaus 

Työtehtäviin kuuluvat perus palkkahallinnon tehtävät  (n.14 hengen kuukausipalkat) sisältäen mm. tuntikirjanpito, vuosilomalaskennat, matkalaskut ja lomapalkat. Kirjanpidon osalta mm. tilinpäätös, vuosi-ilmoitukset, tulorekisterit, vero-ilmoitukset, ALV:t, osto- ja myyntireskontra, työnantajailmoitukset jne. Henkilöstöhallinnon osalta tehtäviin kuuluvat mm. eläkevakuutukset, vakuutukset, KELA-korvaushakemukset sekä työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen.

Etsimme ja tarjoamme

Tehtävään sopii erinomaisesti esimerkiksi tilitoimistotaustan omaava henkilö, kenellä on kokemusta monipuolisista talous- ja palkkahallinnon tehtävistä sekä pienen toimiston arjen pyörittämiseen liittyvistä asioista.
Beveric Oy:llä työsi on itsenäistä, mutta joustavaa. Työkavereinasi sinulla on pieni porukka konsultteja, jotka ovat vaihtelevasti toimistolla tai työskentelemässä omissa asiakasyrityksissään.
Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta alustavasti 6 kk ajalle, jatko tehtävässä on mahdollinen! 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi