(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija - Mäntyharju, Juva, Lappeenranta
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Mäntyharjun Kärkipyörä Oy on pieni metsän, puutarhan ja veneilyn, koneiden sekä laitteiden erikoisliike. Mäntyharjulla he ovat toimineet myös kalastuksen, retkeilyn ja ulkoilun erikoisliikkeenä. Huolto- ja korjaustoiminta ovat yrityksen tärkeä ydintoiminto. Toimintaa heillä on Lappeenrannassa, Mäntyharjulla sekä Juvalla. Etsimme asiakkaallemme Mäntyharjun Kärkipyörä Oy:lle osa-aikaista Taloushallinnon asiantuntijaa alkuun yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan, mutta asiakkaamme työntekijän tarve on ensi vuoden tammikuusta eteenpäin. Työssä voit sijoittua joko Mäntyharjun, Juvan tai Lappeenrannan toimipisteeseen.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävässäsi hoidat osto- ja myyntireskontran, toimittaja- ja asiakasrekisteritietojen ylläpidon, kirjanpidon viennit, asiakastoimitusten ja niiden valmiusasteen seuraamisen sekä laskutuksen. Tehtävänkuvaasi kuuluvat myös ALV-laskenta sekä ALV-ilmoitusten teko.
Osaamisesi mukaisesti tehtävänkuvaasi voidaan laajentaa muun muassa kassavirta- ja talousennusteen ylläpitotehtävillä, kannattavuuseurannalla, laskujen ja palkkojen maksulla sekä tilinpäätöksillä. Lisäosaamisen myötä pystyt kasvattamaan työtuntiesi määrää. Mikäli nämä edellä mainitut työtehtävät eivät kuulu osaamiseesi, niin pystyt lisäämään työtuntejasi myös verkkokaupan hallinnointiin liittyvillä tehtävillä, tarjousten teolla sekä maksuliikenteen seurantaan liittyvillä tehtävillä.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi tradenomi) sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä. Työntekijänä omaat hyvät it-taidot sekä olet työssäsi vastuuntuntoinen ja täsmällinen. Arvostamme, että haluat oppia uutta ja tuoda osaamisesi laajasti yrityksen käyttöön.
Katsomme eduksesi Mavasoft - taloushallinnon ohjelmiston käyttökokemuksen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erittäin monipuoliset taloushallinnon työtehtävät sekä nykyaikaiset työvälineet käyttöösi. Saat kattavan perehdytyksen työllesi ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 / niko.laakkonen@eilakaisla.fi. Lisätiedot 23.12. ja 27.12. sähköpostitse mikkeli@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi