(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA, LOWELL SUOMI OY, TURKU
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020


Lowell Suomi Oy luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta.
Palveluksessamme on Suomessa 400 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain.
Olemme osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Tuotamme suomalaisille yrityksille palveluja ja toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. lowell.fi

Haemme nyt Lowellille Turkuun

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työhön Lowellin järjestelmänvaihtoprojektin ajalle taloushallintotiimin tueksi. Avustat taloushallinnon tiimiä kirjanpidon, raportoinnin sekä tilinpäätöksen tehtävissä, sekä muissa juoksevissa tehtävissä.

Päästäksesi mahdollisimman nopeasti kiinni työhön kiireellisessä järjestelmäuudistustilanteessa toivomme sinun omaavan mahdollisimman kattavaa kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä, sekä erittäin oma-aloitteista, joustavaa työotetta, sekä tarkkuutta kiireenkin keskellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta (ekonomi, tradenomi)
  • vuosien työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
  • joustavuutta ja rohkeaa heittäytymistä työtehtävien vaatimusten mukaan


Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä, kilpailukykyisellä palkkauksella.

Lowellissa työskentelemme ystävällisessä ja ammattimaisessa ympäristössä. Meillä on avoin yrityskulttuuri, jossa ihmisillä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa asioihin. Tuemme sinua antamaan parhaasi liiketoiminnan menestyksen avuksi. Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.

Työskentelet Experiksen palkkalistoilla. Työsuhde on alustava määräaikaisuus toukokuun 2021 loppuun. Tehtävän myötä saat hyvää kokemusta kriittisistä taloushallinnon ja järjestelmämuutosvaiheen tehtävistä, sekä mahdollisuudet edetä muihin Experiksen eri asiakasprojekteihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 23.11.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Taloushallinnon asiantuntija, Lowell" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Tuominen maanantaina 16.11. klo 9:00-10:00, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.