Taloushallinnon asiantuntija / Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Lämminhenkinen työyhteisö etsii sinua taloushallinnon asiantuntija / kirjanpitäjä osaksi TiliPenningin Valkeakosken Taloustietäjät-tiimiä. Nykyinen osaava taloustietäjämme on siirtymässä ansaitulle eläkkeelle ja hänen saappaihinsa etsimme jatkajaa.

Sananen Meistä ja mitä tarjoamme Sinulle
TiliPenninki on yli 12 vuotta toiminut tilitoimisto Valkeakoskella ja Hyvinkäällä. Olemme toisiimme hitsautuneista osaajista koostuva rento porukka, joka auttaa toisiaan sekä arvostaa toistensa työpanosta. Meillä saat itsellesi oman monipuolisen asiakaskunnan ja tarjoamme kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia tarpeidesi mukaan. Asiakkailtamme saamme kiitosta ja arvostusta ammattitaidostamme sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Meillä jokaisella asiakkaallamme on oma kirjanpitäjä, joten tutustut hyvin asiakkaan tilanteisiin. Asiakkaita on kansainvälisestikin toimivista yrityksistä pienempiin yksityisyrittäjiin. Meillä on käytössä Netvisor ja Procountor, Netvisor-osaaminen on tärkeämpi nyt avautuvassa positiossa. Vaikka sähköinen taloushallinto ja siihen liittyvä helppous, kuuluu olennaisesti toimintaamme, lupaamme pysyä asiakkaillemme helposti lähestyttävänä tilitoimistona ja räätälöimme toimintamme asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Konsultoimme ja autamme osaamisemme kautta asiakasta kaikissa taloushallinnon asioissa. Työaikamme on liukuva, ja meillä on käytössä kattavat Terveystalon työterveyspalvelut. Korvauksena työpanoksestasi maksamme sinulle kokemukseen ja osaamiseen perustuvan kiinteän kuukausipalkan, joka alkaa kolmosella. Laitathan hakemukseesi myös tarkemman palkkatoiveesi.

Mitä toivomme Sinulta?
Meillä arvostetaan itsenäistä työskentelyotetta, asiantuntemusta sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä. Toivomme, että olet varmaotteinen kirjanpitäjä, jolla on aiempaa kokemusta tilitoimistoympäristöstä vähintään 2 vuodelta. Taloustietäjämme hoitaa sinun kattavan perehdytyksen nykyisiin asiakkaisiin.

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut HR-konsultti Jonna Kanerva, p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi.


Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, taloushallinnon asiantuntija, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi, Valkeakoski

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot