(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / kirjanpitäjä
Monetra Pirkanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Monetra Oy on neljän alueyhtiön sekä emoyhtiön muodostama konserni, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muita tukipalveluita omistaja-asiakkailleen kunnille, kuntayhtymille sekä sairaanhoitopiireille Pohjois-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa. Monetra Pirkanmaa Oy on osa Monetra-konsernia ja se tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut noin 170 osaajan voimin Tampereella.

Oletko kehittämishakuinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaava taloushallinnon ammattilainen? Onko muutos sinulle mahdollisuus? Tule meille osaksi kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota!

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA / KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • nimettyjen asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon hoitaminen
  • tilinpäätöksen laadinta
  • kuukausittainen raportointi eri tahoille
  • verotukseen liittyvät asiat ja
  • muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät ja toimeksiannot.

Toivomme, että hallitset taloushallinnon järjestelmien ja Excelin käytön ja olet yleisemminkin kiinnostunut tietojärjestelmiin ja digitalisaatioon liittyvistä asioista. Pidemmällä tähtäimellä olet valmis kehittämään ammattitaitoasi esimerkiksi talousarvion, tilinpäätöksen ja erilaisten muiden raporttien tuottamiseen ja analysointiin.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto liiketalouden alalta, ja eduksi katsotaan KLT-tutkinto tai valmius suorittaa tutkinto sekä kokemus konsernitilinpäätöksestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisömme tuen. Monetrassa meillä on hyvät työsuhde-edut, esimerkiksi kattava työterveyshuolto ja Avain-työehtosopimuksen mukainen vuosilomakertymä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Pirkanmaa Oy/Rekrytointipalvelut, Naulakatu 3, 33100 Tampere. Hakemukset on toimitettava 29.3.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi/pirkanmaa/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Olli Nurminen, p. 040 846 5113 tai sähköpostitse olli.nurminen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 29.3.2019 16:00