(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija - Kangasala, Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Adwatec suunnittelee ja valmistaa tehoelektroniikan nestejäähdytyslaitteita. Laitteemme ovat teknisesti maailman edistyksellisimpiä ja niitä on käytössä ympäri maailman mm. suurilla sähköasemilla ja laivojen propulsiolaitteiden sähkökäytöissä. Maailman sähköistyessä markkinat kasvavat nopeasti ja Adwatecin kasvumahdollisuudet ovat hyvät. Vuonna 2015 Helkama Emotor tuli Adwatec:n osakkaaksi ja tämän jälkeen yritys on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 2,2 M€ ja meillä on suunnitelma liikevaihdon moninkertaistamiseksi lähivuosien aikana. Suurin osa kasvusta tulee viennistä Euroopan alueelle.

Etsimme asiakkaallemme Adwatec Oy:lle voimakkaan kasvun tueksi markkinointihenkistä talousosaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Talousosaajana tehtäväsi on vastata itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti Adwatec Oy:n talousprosesseista, sisäisestä laskennasta, raportoinnista sekä talousprosessien kehittämisestä. Markkinointihenkisyyttä sinulta vaaditaan, jotta pystyt suunnittelemaan sekä tuottamaan markkinointimateriaalia yhdessä mainostoimiston kanssa. Vastaat myös nettisivujen päivittämisestä sekä messujärjestelyistä. Teet yhteistyötä yrityksen johdon sekä myynnin kanssa ja osallistut budjetointiin ja ennusteiden tekemiseen.

Tehtävässä menestyminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla on monipuolinen taloushallinnon osaaminen sekä ymmärrys markkinoinnista. Osaat hyödyntää erilaisia markkinointikanavia ja tekstin tuottaminen myös englanniksi on sujuvaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot  ja olet yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen taloushallinnon ammattilainen. Pienessä tiimissä työnkuvasi on monipuolinen ja edellyttää joustavuutta tilanteen mukaan.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan kasvavassa yrityksessä sekä mukavan dynaamisen työilmapiirin. Työpaikalla vallitsee hyvä yhteishenki, jossa eettiset arvot ovat kohdallaan ja jossa kehitetään ja tuotetaan ympäristöystävällistä teknologiaa. Tässä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus edetä yrityksen kasvaessa yhä vastuullisempiin tehtäviin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi