(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija - Jyväskylä
Jyväskylän Yliopiston Ylioppilaskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on 12 000 jäsenen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio sekä yksi Keski-Suomen merkittävimmistä kiinteistöomaisuuden haltijoista ja vuokranantajista. JYY omistaa, hallinnoi ja vuokraa Kortepohjassa ja Vehkakujalla yli 1600 opiskelija-asuntoa sekä toimitiloja. Vuokralaisia meillä on yli 2000. Lisäksi JYY omistaa palvelu- ja ravintolaliiketoimintaa sekä on osakkuusyhtiöiden kautta mukana myös tietokonekaupassa ja lounasravintolatoiminnassa. Konsernimme liikevaihto toimintakaudella 2018 oli 11 m€ ja taseemme loppusumma lähes 80 M€. Konsernissamme työskentelee 44 henkilöä ja osakkuusyhtiömme työllistävät noin 100 henkilöä.
Ovatko asiakaspalvelu ja taloushallinnon tehtävät lähellä sydäntäsi? Omaatko alan koulutuksen sekä työkokemusta taloushallinnon tehtävistä? Etsimme nyt Jyväskylän yliopiston ylioppilaskuntakonserniin taloushallinnon asiantuntijaa tiimin vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan JYYn kanssa. 

Monipuolinen toimenkuva

Tehtävässä toimit taloushallinnon asiantuntijana viiden henkilön tiimissä. Työtehtäviisi kuuluvat vuokrareskontran hoito, ostolaskujen käsittely, myyntilaskutus sekä tytäryritysten pääkirjanpito ja niiden tilinpäätösten laatiminen. Työ pitää sisällään myös asiakaspalvelua vuokrareskontranhoitoon liittyen sekä sidosryhmätyöskentelyä JYYn muiden toimijoiden kanssa. Tarjoamamme toimenkuva on monipuolinen ja toivomme, että hallitset mielelläsi kokonaisuuksia ja olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulla olevan tehtävään sopiva koulutustausta sekä aikaisempaa työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätösten laatimisesta. Toivomme sinulta myös vahvaa arvonlisävero-osaamista. Tiimiimme sopii positiivinen, kehitys- ja kehittämishaluinen persoona, joka on työotteeltaan asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja huolellinen. Työssäsi tarvitset englannin kieltä, sillä toimit asiakaspalvelutehtävissä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.
Eduksesi katsomme kokemuksen
  • Procountorin ja/tai Tampuuri -järjestelmän käytöstä
  • kiinteistöjen arvonlisäverotuksesta ja asuinhuoneiston vuokrauksesta säädetyn lain tuntemuksen

Tarjoammesitoutuneelle ja kehityshaluiselle osaajalle pitkäaikaisen, monipuolisen ja mielenkiintoisentyönkuvan mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä sekä lisäksi kattavattyöterveysedut ja tukea muun muassa liikuntaharrastuksiin. 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi