(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija - Helsinki
Heku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018
Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes&Packart Oy, jonka osaamista on pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 73 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2017 oli hieman yli 7 miljoonaa euroa. Lisätietoa Heku-ryhmästä: www.heku.fi.    Asiakasyrityksemme Heku Oy hakee yhteistyössä kanssamme osaavaa ja toimeen tarttuvaa taloushallinnon asiantuntijaa Helsingin keskustaan. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Heku Oy:n kanssa.

Tehtävän kuvaus

Vastaat yhteistyössä talouspäällikön kanssa Heku-yhtiöiden taloushallinnon ja talousprosessien toimivuudesta, hallinnasta ja kehittämisestä.

Tehtäviisi kuuluvat

  • talousohjaaminen, taloudellisten riskien hallinta ja talousprosessien valvonta
  • erilaisten raporttien ja laskelmien tuottaminen hallituksen ja johdon tarpeisiin
  • aktiivinen yhteistyö taloushallinnon yhteistyökumppaneiden kanssa
  • kassavirran ja käyttöpääoman seuraaminen sekä niihin liittyvä raportointi
  • myynti- ja ostolaskujen käsittely ja hoitaminen
  • ennusteiden laatiminen, budjetointiin osallistuminen ja kustannuslaskenta
  • verotukselliset asiat sekä muut hallinnolliset tehtävät

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä vahvaa kokemusta ja näyttöä vastaavista konsernitason tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ajantasaisia IT-taitoja sekä vankkaa Excel-osaamista. Olet kehittämishaluinen, toimeenpaneva, ulospäinsuuntautunut ja positiivinen henkilö, jonka toiminta on vastuullista ja luotettavaa. Sinulla on rehti, joustava ja myönteinen tapa toimia sekä innostuva ja yhteistyökykyinen asenne. Heku Oy tarjoaa sinulle vakituisen, haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön jäsenenä. Saat organisaation asiantuntevan tuen tehtävien menestykselliseen hoitamiseen sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi. Tunnistitko itsesi tästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa pe 31.8. klo 10-11 ja to 6.9. klo 13-14 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 20.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.