(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija, Finlandia Group Oyj (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Asiakkaamme Finlandia Group Oyj on vuonna 2000 perustettu täyden palvelun finanssitoimija, joka tarjoaa asiakkailleen laajat säästämisen ja sijoittamisen palvelut. Finlandian missiona on auttaa omalta osaltaan yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa. 

Lue lisää: www.finlandiagroup.fi


Etsimme nyt asiakkaallemme 

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.


Taloushallinnon asiantuntijana työtehtäviisi kuuluu ostoreskontran hoitoa, laskutustehtäviä pääasiassa Procountor-ohjelmiston kautta sekä muita yleisiä taloushallinnon tehtäviä. Työssäsi tulet tekemään myös palkkiolaskentaa, johon saat kattavan perehdytyksen. Toimit tehtävässä talouspäällikön työparina.

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta yleisistä taloushallinnon tehtävistä vähintään 2-5 vuoden ajalta. Toivomme Sinulla olevan perusosaaminen niin kirjanpidosta kuin palkanlaskennastakin. Kokemuksen tilitoimistossa työskentelystä katsomme suureksi eduksi. Toivomme lisäksi, että Sinulla on hyvät, ajantasaiset IT-taidot ja työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Henkilönä olet innokas ja nuorekas, eteenpäin pyrkivä henkilö. Haluat oppia ja kehittää osaamistasi, etkä ole kaavoihisi kangistunut. Olet oma-aloitteinen ja tottunut työskentelemään myös paineen alla. Sovit erinomaisesti asiakkaamme tiimiin, mikäli olet yhteistyökykyinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle kokoaikaisen työpaikan, mielenkiintoisen työnkuvan kannustavassa työympäristössä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet urallasi. Palkkaus on mahdollista sopia osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden ja työt voidaan aloittaa sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 17.1.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=677 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä soittamalla arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustaville Alen Consulting Oy:n seniorikonsulteille Elisa Häklille, p. 044 740 4502 ja Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.