(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija Ekokumppaneille
Ekokumppanit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Ekokumppanit on neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalveluja tarjoava kestävän elämäntavan edistäjä. Toimimme Tampereen seudulla ja meidät omistaa Tampereen kaupunki, Pirkanmaan Jätehuolto sekä Tampereen Sähkölaitos. Toimintatapamme on ketterä, verkottunut, näkyvä ja kädet mullassa.

Haemme nyt TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen

Taloushallinnon asiantuntijana hoidat itsenäisesti myyntilaskutuksen ja ostoreskontran sekä toimit yhteyshenkilönä tilitoimistoon päin. Kirjanpitomme ja palkanlaskentamme on ulkoistettu tilitoimistolle ja tehtävänäsi on tarkastaa kirjanpidon ja palkanlaskennan kokonaisuus. Tärkeä osa-alue tehtävässä on talouden raportointi. Tuotat raportit kuukausittain toimitusjohtajalle ja hallitukselle sekä työstät julkisrahoitteisten hankkeidemme talouden raportit.

Odotamme sinulta ymmärrystä ulkoisen laskennan kokonaisuudesta ja eduksesi katsomme kokemuksesi kirjanpidon tehtävistä. Ymmärrät talouden kokonaisuuden ja raportoit tottuneesti talouden tilan sidosryhmillemme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta.

Lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 8.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.