(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija, BDO Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 80 000 asiantuntijamme voimin 162 maassa, Suomessa meitä on yli 200.

Haemme kasvumme tueksi globaaliin ympäristöön proaktiivista

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana tiivistä, ammattimaista ja yrittäjähenkistä Business Services and Outsourcing -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Roolisi BDO:lla
Taloushallintotiimimme tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakasyritysten kirjanpito ja raportointi, viranomaisraportoinnit sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen. Työskentelemme pääosin kansainvälisten asiakkuuksien parissa ja työkielinämme ovat englanti ja suomi.
Taloushallinnon asiantuntijana toimit luontevasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa ja huolehdit osaltasi palvelulupauksemme ''Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua'' toteutumisesta.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta, mielellään laskentatoimen parista (KTM/ tradenomi). Eduksi katsotaan KLT-tutkinto tai halukkuus suorittaa se.
  • Useamman vuoden kokemusta monipuolisten taloushallinnon tehtävien parista, arvostamme erityisesti kirjanpidon vankkaa osaamista sekä kokemusta tilinpäätösten ja veronilmoitusten laatimisesta.
  • Aitoa kiinnostusta kirjanpidosta ja verotuksesta sekä halua kehittyä edelleen.
  • Aktiivista ja kehittämishenkistä otetta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suullinen että kirjallinen). Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi
  • Vahvaa Excel-osaamista sekä yleisesti MS Office -ohjelmien tuntemusta ja kokemusta taloushallinnon ohjelmista
  • Itsenäistä, suunnitelmallista, aikaansaavaa ja huolellista työotetta
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ''People helping people'' -missiomme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle
Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa ja haluamme tukea sinun ammatillista kasvuasi kehittymään pyrkivässä ympäristössä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.
Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tiimissä on mahdollisuus hyödyntää sopimuksesta joustavaa etätyömahdollisuutta.

Miten haen?
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta viimeistään 7.2.2021. Järjestämme haastatteluita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Alma Rista, 040 610 7241, alma.rista@manpowergroup.fi

Henri Repo, 044 759 0643, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.