(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting Specialist
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Jyväskylän toimistollemme

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting Specialist

työskentelemään, oppimaan ja kehittymään asiakasyritystemme taloushallinnon tehtävien parissa. Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • laadit asiakasyritystesi tilinpäätökset ja veroilmoitukset
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön, osaavien kollegoiden tuen ja ajantasaisten tietopalveluiden ja oppimisympäristön avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksistä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Katsomme eduksi Visma L7 tai Netvisor -järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat tiimin ja kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen sähköisen oppimisympäristön, kattavien tietopalveluiden ja aktiivisen tiedonjaon kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Uudet avarat ja valoisat toimitilamme sijaitsevat Ylistönmäellä osoitteessa Ohjelmakaari 10.

Tuleva työpaikkasi  - Azets Jyväskylä

Toimistossamme työskentelee nelisenkymmentä palkka- ja taloushallinnon ammattilaista. Tule meille kahdenkymmenen rautaisen taloushallinnon ammattilaisen joukkoon! Meillä hoidetaan asiakkaiden talousasiat kirjanpidosta veroilmoituksiin ja talouspäällikön toimenkuvaan. Olemme erityisen ylpeitä erinomaisesta asiakaspalautteestamme, laadukkaasta palvelustamme ja vankasta osaamisestamme.

Jyväskylän yksikkö toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi viimeistään 24.11.2020. Lisätietoja tehtävästä saat maanantaista torstaihin Sari Kautolta, p. 0400 548 016.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter