(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting Specialist
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Oulun toimistollemme

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting Specialist

työskentelemään, oppimaan ja kehittymään pienten ja keskisuurten asiakasyritystemme taloushallinnon tehtävien parissa. Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle sekä kehittämällä asiakkaan prosesseja
  • pääset eturintamassa työskentelemään automaation ja modernien järjestelmien parissa
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön, osaavien kollegoiden tuen ja ajantasaisten tietopalveluiden ja oppimisympäristön avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta päivittäisen kirjanpidon hoitamisesta, tilinpäätöksen laatimisesta, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Katsomme eduksi Netvisor-järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tuleva yksikkösi

Tule osaksi 16 ammattitaitoisen, yhteen pelaavan ja hyväntuulisen huippuosaajan yksikköä. Hoidamme asiakkaiden talousasioita kokonaisvaltaisesti, yrityksen koko talousosastona toimiminen ja talouspäällikön toimenkuva ovat myös osa palveluitamme . Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Koko joukkueemme toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi viimeistään 24.9.2020. Lisätietoja tehtävästä saat maanantaista torstaihin Virpi Aallolta, p. 0407128966.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter