(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting specialist
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Turun toimistollemme

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting specialist 

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. 

Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Katsomme eduksi Procountor-tai Netvisor -järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. 

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. 

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Turun yksikkömme koostuu 22 kahdessa tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Meidän 11 hengen Procountor-tiimimme on sekoitus vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä. Haluamme työllämme auttaa yrittäjiä menestymään ja tuomaan kilpailuetua tarjoamalla yrittäjälle automatisoidut ja toimivat taloushallinnon ratkaisut konsultoivalla ja vahvalla asiantuntemuksella. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Tiimissämme on loistava yhteishenki: tuemme toinen toistamme ja viihdymme hyvin yhdessä. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Marianne Koskiselta, p. 045 641 4361. Viimeinen hakupäivä on maanantai 13.4.2020.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter