(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting Specialist
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

 Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja, joka palvelee asiakkaita konsultoivalla otteella? Haluatko olla osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? 

Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Tampereelle

Taloushallinnon asiantuntija / Accounting Specialist

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja kehittymään asiantuntijana. 

Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksestä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Katsomme eduksi asiakkaan liiketoimintaa tukevan konsultoivan otteen ja Netvisor -järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakastöissä yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Yksikkömme

Tampereen yksikkömme koostuu 22 kolmessa tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Olemme dynaamisia, jämptejä ja eri näkökulmat huomioon ottavia. Asiakkaamme kiittävät asiantuntijoitamme erinomaisesta palvelusta ja sitä, että he voivat yrittäjinä keskittyä muihin töihin. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Yksikössämme on loistava yhteishenki: tuemme toinen toisiamme ja teemme asioita yhdessä. Koko porukka toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Office Manager Niko Ruohonen arkisin, p. 040 521 9176. Viimeinen hakupäivä on torstai 27.2.2020.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter