(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Turun toimistollemme

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksestä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Katsomme eduksi Procountor- tai Netvisor -järjestelmäosaamisen sekä kokemuksen myös palkanlaskennan tehtävistä. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Turun yksikkömme koostuu 22 kahdessa tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Meidän 11 hengen Procountor-tiimimme on sekoitus vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä. Haluamme työllämme auttaa yrittäjiä menestymään ja tuomaan kilpailuetua tarjoamalla yrittäjälle automatisoidut ja toimivat taloushallinnon ratkaisut konsultoivalla ja vahvalla asiantuntemuksella. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Tiimissämme on loistava yhteishenki: tuemme toinen toistamme ja viihdymme hyvin yhdessä. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Marianne Koskiselta pe 29.11 ja ke 4.12. klo 9-10, p. 045 641 4361. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on tiistai 10.12.2019.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue Senior Financial Controller Heidin blogikirjoitus tai katso lisätietoa nettisivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

   

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.