(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Turun toimistollemme

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksestä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Katsomme eduksi Procountor -järjestelmäosaamisen sekä kokemuksen myös palkanlaskennan tehtävistä. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Turun yksikkömme koostuu 22 kahdessa tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Meidän 11 hengen Procountor-tiimimme on sekoitus vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä. Haluamme työllämme auttaa yrittäjiä menestymään ja tuomaan kilpailuetua tarjoamalla yrittäjälle automatisoidut ja toimivat taloushallinnon ratkaisut konsultoivalla ja vahvalla asiantuntemuksella. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Tiimissämme on loistava yhteishenki: tuemme toinen toistamme ja viihdymme hyvin yhdessä. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Marianne Koskiselta ke 9.10. Klo 10-11 ja to 17.10. klo 10-11, p. 045 641 4361. Viimeinen hakupäivä on maanantai 21.10.2019.