(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja sekä toimintatapojen kehittämistä. Pidämme huolta asiakkaidemme taloudesta ja henkilöstöstä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää kaikki mahdollisuudet ja kasvaa kannattavasti.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa nyt Azetsin Lahden toimistolle

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työssä pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Työpäivät koostuvat ulkoisen laskennan töistä sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjauksesta yrityksen talouteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Työnkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Haluamme, että viihdyt meillä! Tämän vuoksi tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat myös kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen modernien työvälineiden kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. 

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus ja mahdollisesti jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksestä. Myös opintojen loppusuoralla olevat opiskelijat huomioidaan kuitenkin haussa. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Sanna Kuuksolta, p. 050 563 0142 (tavoitettavassa: ma 19.8. klo 8-12, to 22.8. klo 15-17 ja pe 23.8. klo 15-17) / sanna.kuukso@azets.com.

Viimeinen hakupäivä on maanantai 2.9.2019.