(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa nyt Azets-talolle Elielinaukiolle

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työssä pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Työpäivät koostuvat ulkoisen laskennan töistä sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjauksesta yrityksen talouteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Työnkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Haluamme, että viihdyt meillä! Tämän vuoksi tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat myös kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen modernien työvälineiden kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. 

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksestä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Hannele Marjaselta, p. 040 178 4343 / hannele.marjanen@azets.com. Viimeinen hakupäivä on maanantai 17.6.2019.