(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Oletko ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen ja halukas olemaan osa menestystarinaamme tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt

Taloushallinnon asiantuntijaa/Accountantia Tampereen yksikköömme

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja asiakasneuvonnasta.


Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä halua työskennellä tuloksellisesti itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä.


Luemme eduksi pilvipohjaisten taloushallinnon järjestelmien osaamisen (erityisesti Netvisor), hyvät IT-taidot sekä englannin kielen taidon.


Toivomme että olet ulospäinsuuntautunut, sinulla on konsultoiva ote ja hyvät tiimityötaidot ja työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa. Olet proaktiivinen, tarkka ja sinulle on tärkeää laadukas lopputulos aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta.


Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Hatanpään Valtatie 26:ssa.


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Hae tehtävää viimeistään 19.9.2018. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä Office Managerilta Niko Ruohoselta, puh. 040 52 19176.