(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Tunsit aikaisemmin meidät nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt


Taloushallinnon asiantuntijaa/Accountantia Lahden yksikköömme


vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja asiakasneuvonnasta.


Oletko etsimämme energinen ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen? Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni. 


Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan (esim. tradenomi) lisäksi muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä tilinpäätöstaito. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä IT-taitoja, tiimityötaitoja sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin vaativien asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä. Toivomme sinulta myös Business Advisor -tyyppistä työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa Office Manager Sanna Kuukso, puh. 050 563 0142.


Kiinnostuitko? Tartu haasteeseen ja hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.8.