Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja Suomessa meitä Azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt


Taloushallinnon asiantuntijaa/Accountantia Lappeenrannan yksikköömme


vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta, asiakasneuvonnasta sekä aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaisiin.


Oletko etsimämme energinen ja asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja? Vauhdikkaan kasvun myötä työntekijämme ovat muutosvalmiita huippuammattilaisia, joiden päivittäisessä tekemisessä näkyvät täsmällisyys, vastuullisuus sekä halu olla aina askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni. 


Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä IT-taitoja, tiimityötaitoja, sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin vaativienkin asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä.


Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön Lappeenrannan Rakuunamäellä, kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Haakana, puh. 040 743 6606.


Tartu haasteeseen ja hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 27.6.2018 mennessä. 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146036
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta