Taloushallinnon asiantuntija / Accountant Tampereelle
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa nyt Tampereelle

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työ pitää sisällään vaihtelevia kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviä. Työpäivät koostuvat ulkoisen laskennan tehtävistä sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjauksesta yrityksen talouteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. 

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten, huippuammattitaitoisten kollegoiden tuen, ajantasaisen oppimisen, koulutusmahdollisuuksien, modernien työvälineiden ja laadukkaan esimiestyön seurauksena.  

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Ruohonen, puh. 040 521 9176 tai niko.ruohonen@azets.com.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 3.6.2019. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266370
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki