(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilaisia, avoin haku
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Hei Sinä vahva taloushallinnon ammattilainen, kaipaatko uusia haasteita urallesi?

Etsimme jatkuvasti pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme erilaisiin tehtäviin TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Voit olla alan monitoimiosaaja, joka hallitsee kirjanpidon tilinpäätöksineen, alv-asiat, reskontrat ja muut viranomaisraportoinnit ja paukkuja riittäisi lisäksi vaikkapa palkanlaskennan tehtäviin. Ulkoisen laskennan lisäksi työhösi voisi kenties kuulua myös sisäisen laskennan tehtäviä ja raportointia. Voit olla ammattilainen, joka pitää erilaisista taloushallinnon järjestelmien kehityshankkeista ja konsultoivasta työstä. Voit olla tehtävänsä niin hyvin taitava henkilö, että kaipaat lisää haasteita ja olet valmis avaamaan uusia ovia.

Olet motivoitunut osaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. Olet sujut alan eri järjestelmien kanssa ja muutenkin ennakkoluuloton erilaisten ohjelmien käytön suhteen. Osaat hyödyntää Exceliä työssäsi. Koska etsimme tekijöitä suomalaisiin yrityksiin, suomen kielen taitosi on sekä suullisesti että kirjallisesti erinomainen. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen ovat Sinulle iso plussa, sillä asiakasyrityksillämme on yhä useammin tarvetta monipuoliselle kielitaidolle. Jos olet kokenut tekijä vailla vieraan kielen taitoa, hae silti! 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi jne. mutta eniten merkitsee kokemuksen kautta hankittu osaamisesi ja myös se, minkälainen oikeasti olet - vuorovaikutustaitoja unohtamatta.

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Milloin olisit valmis uusiin haasteisiin? Kerro minkälaiset tehtävät kiinnostavat Sinua eniten, niin osaamme tarjota Sinulle oikeanlaisia uusia haasteita! Kerro myös, olisitko valmis määräaikaisiin tehtäviin vai etsitkö mieluiten vakituista tehtävää.

Asiakkaidemme toimeksiannot alkavat usein erittäin nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.