(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen/Kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy / Satakerta Rödl & Partner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Olemme huolehtineet asiakkaidemme kirjanpidosta jo yli 30 vuotta. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme talous-, palkka- ja yhtiöhallinnollisista asioista, verotusta ja verosuunnittelua unohtamatta. Käytämme talous-, palkka- ja yhtiöhallinnossa digitaalisia työkaluja. Autamme asiakkaitamme myös kansainvälistymistilanteissa heti yrityksen perustamisesta tai sen suunnittelusta alkaen. Meitä on Helsingin ja Kouvolan toimitiloissamme lähes 25 henkeä. Rödl & Partner konsernista on saatavilla myös lakipalvelut, kaikki saman katon alta periaatteella. Konsernin kautta meillä on vastaavat toiminnot yli 40 maassa ja osaavaa henkilökuntaa on yhteensä noin 4500.

Esittely

Satakerta Rödl & Partner Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Satakerran asiakasmäärä on jatkuvassa kasvussa ja etsimmekin nyt heidän Helsingin toimistolle

KIRJANPITÄJÄÄ

hoitamaan itsenäisesti asiakkaiden kirjanpitoa. Tehtävä on vakinainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Kokonaisvastuu asiakasyritysten kirjanpidosta, raportoinnista, alv laskennasta ja ilmoituksista. Asiakaskunnassamme on kotimaisia menestyviä startuppeja, tasaisien kasvun- ja jo toiminnassaan vakiintuneita yrityksiä. Kansainvälisten asiakkaiden määrä on myös jatkuvassa nousussa.

Edellytykset

Hakijalta edellytämme sopivaa koulutustaustaa ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä Toivomme hakijalta myös Procountor ja/tai Tikon taloushallinnon ohjelmiston käyttökokemusta. Tärkein ominaisuus on kuitenkin halu huolehtia asiakkaistasi, joita pystyt palvelemaan tarvittaessa suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Edut

Satakerta panostaa paljon henkilökunnan työhyvinvointiin. Runsaiden koulutusmahdollisuuksien lisäksi panostetaan fyysiseen hyvinvointiin erilaisin tapahtumin ja eduin. Asiakkaalta saatu positiivinen palaute on kuitenkin se paras työhyvinvoinnin lääke!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste