(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Glaston Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Etsimme Tampereen toimipisteeseen sinua

Taloushallinnon ammattilainen

Glaston Financial Services – tiimin jäseneksi. Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutustausta, mielellään AMK- tasoinen tutkinto. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus pääkirjanpidosta. Pääpaino tehtäväkuvassasi on Glaston Finland Oy:n projektikirjausten laatiminen sekä konserniraportointiin osallistuminen. Lisäksi vastaat Glastonin emoyhtiön kirjanpidosta ja konserniraportoinnista. Hallitset monipuolisesti taloushallinnon tehtäviä ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet kuitenkin valmis osallistumaan myös päivittäisiin taloushallinnon rutiineihin. Tilinpäätös ja veroilmoituksen laatiminen kuuluvat myös tehtäviisi emoyhtiön osalta.

Pystyt toimimaan tehokkaasti välillä tiukkojenkin aikataulujen kanssa. Olet ahkera, vastuuntuntoinen ja palvelualtis. Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös tiimipelaaja.

Glaston Financial Services- tiimi tekee tiivistä yhteistyötä konsernin ulkomaisten yhtiöiden kanssa. Tämän vuoksi hyvä englannin kielen taito ja rohkeus ottaa yhteyttä ulkomaan yksiköihin ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävä on uusi ja toimenkuvaan voidaan tehdä muutoksia valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Lisätietoja saat soittamalla Director, Financial Services Hanna Kuukkanen +358 50 5688011, parhaiten tavoitat hänet 29.10. klo 9-11 tai 4.11. klo 9-11. Lisätietoja saat myös HRS Advisors, Tarja Kohtamäki +358 400 797 453. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 10.11. 2020.