(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Kansainvälinen kiinteistöalan asiakkaamme etsii kasvun jatkuessa vahvistukseksi

Taloushallinnon ammattilaista asiantuntevaan tiimiinsä Helsinkiin. 


Työtehtävät

Tässä tehtävässä olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Osana asiakkuustiimiä vastaat mm. asiakkuuksien kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä verotusasioista. 

Edellytykset

Tämä paikka sopii juuri sinulle, jos: 
- Kokemusta sekä osaamista taloushallinnon eri osa-alueista
- olet aiemmin työskennellyt esimerkiksi kirjanpitäjänä tai pääkirjanpitäjänä ja osaat myös tilinpäätökset
- Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä. 
- Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.
- Olet tarkka ja täsmällinen kirjanpidon aineiston käsittelyssä sekä olet asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi kannustavan ilmapiirin itsensä kehittämiseksi, henkilökuntaa koulutetaankin jatkuvasti. Saat erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Yhteyshenkilöt

Kati Rahikka

kati.rahikka@poolia.fi +358207290833

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter