(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Hei taloushallinnon ammattilainen - onko kiikarissa uusi työ? Innostutko työskentelystä asiakasrajapinnassa? Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi, jätä hakemus!

Kirjanpitäjän tehtävässä työpäiväsi koostuvat kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi hoitaessasi myös tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Ajoittain päiviäsi vauhdittavat asiakaspalaverit ja raportointi asiakkaalle kuuluu olennaisena osana työpäivääsi, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi.
Olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä kirjanpidon parissa hoitaen myös tilinpäätöksiä. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytämme asiakaskohtaisesti useita järjestelmiä, mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, Lemonsoft, L7, joiden saloihin pääset halutessasi tutustumaan tarkemminkin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Valitsemasi urapolun tueksi saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Työtehtävistäsi riippuen on mahdollisuus myös mm. liukuvaan työaikaan ja etätyöskentelyyn.

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, jätäthän hakemuksesi pian Adeccon hakuportaalin kautta osoitteessa www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisää hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.
Lisätietoja voi kysyä: HR Consultant Vilma Hyvönen, 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Kuulemme sinusta mielellämme.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.