(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2020

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt etsimme tuoteliiketoimintamme tueksi taloushallinnon ammattilaista joka kuitenkin katsoo maailmaa tietotekniikaninsinöörin silmälasien läpi. Ymmärrät liiketoimintaa ja sitä miten luvut ja tiedot liikkuvat taloushallinnon järjestelmissä, hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia ja olet luontainen prosessinkehittäjä. Tehtävässäsi seuraat ja kontrolloit dataa ja havaitset toiminnan poikkeamat ja pullonkaulat helposti. Sinulla on jo sen verran syvällistä kokemusta ERP-järjestelmien taloushallintoon liittyvistä toiminnoista, että palat halusta päästä toteuttamaan omia ideoitasi kehittämällä ja automatisoimalla järjestelmiä sujuvammiksi ja tehokkaammiksi.

Olet osa tuotantotiimiämme, roolinasi ”asiantunteva nörtti”, joka kuuntelee tiiminsä havaintoja ja huolenaiheita, tutkii ja selvittelee asioita ja tarjoaa niihin ratkaisuehdotuksia. Tarvitset siis myös yhteistyötaitoja eikä työ ole pelkkää yksinäistä puurtamista. Meidän tiimiin on joka tapauksessa helppo tulla mukaan, olemme aika rentoa porukkaa.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään; olemme yhteydessä mahdollisiin ehdokkaisiin jo ennen hakuajan päättymistä.