(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Escamar Seafood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen Sinua
Taloushallinnon ammattilainen

Tehtävässäsi vastaat yhdessä talouspäällikön kanssa koko Escamar Seafood Oy:n taloushallinnon sujuvasta toiminnasta ammattimaisella ja iloisella otteella. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa päivittäinen kirjanpito, osto- ja myyntireskontrat, matkalaskujen käsittely, viranomaisilmoitukset ja muut taloushallinnon monipuoliset tehtävät. Tulet toimimaan aktiivisessa yhteistyössä myös pohjoismaisen Insula–konsernin taloushallinnon ammattilaisten kanssa. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kirjanpidon osaamista. Mahdollisesti omaat myös kokemusta tilinpäätösten laatimisesta. Olet tottunut itsenäiseen, tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan työskentelyyn. Sinulla on myös hyvä käsitys taloushallinnon eri prosesseista ja toimintojen jatkuva kehittäminen kiinnostaa sinua. Tehtäväkenttääsi on mahdollisuus räätälöidä osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. 

Hallitset hyvin excelin käytön, kokemus M3 toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksi. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen sekä kirjallisesti ja suullisesti. Ruotsin kielen osaaminen on tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa, Pohjoismaiden johtavassa kalakonsernissa. Työn iloa sinulle tuovat paitsi onnistumiset omassa työssäsi, myös mukavat työkaverit ja ihmisiä arvostava positiivinen ilmapiirimme. Yhdessä tekemistämme työn tuloksista nautitaan suomalaisissa ruokapöydissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Satuli, puh. 0504776445 perjantaina 21.02.2020 klo 12-14.

Hae paikkaa sunnuntaihin 01.03.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen nettisivuiltamme löytyvän avoimen hakemuslomakkeen kautta https://escamar.fi/ura/