(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Taloushallinnon ammattilainen – et ehkä tiennyt, mutta yhdestä Suomen parhaista työpaikoista ja Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi kasvavasta yrityksestä voisivat löytyä sinun tulevat työkaverit! Kasvumme jatkuessa vahvistamme nyt jalansijaamme Tampereella ja kokoamme paikkakunnalle taloushallinnon tiimin tuottamaan kiinteistösijoittaja-asiakkaillemme taloushallinnon palveluita osana palveluportfoliotamme. Voisiko tämä olla tilaisuus juuri sinulle?

Miksi me?

Ensinnäkin siksi, että kanssamme työskentelet tunnistetusti loistavassa, toisistaan välittävässä ja huolta pitävässä työyhteisössä. Rinnallasi asiakkaidemme haasteita ratkomassa ja erinomaista palvelua tarjoamassa ovat kaikki yli 80 taloushallinnon ammattilaistamme. Voit luottaa siihen, että tuki on lähellä ja haasteita et ratko yksin.

Uskallamme myös luvata, että kanssamme tulet varmasti oppimaan uutta. Meille on sydämenasia, että kehitymme ja kukoistamme työssämme – koulutukset ja osaamisen jakaminen ovat siis meille arkea. Vaikka töitä teemme ajoittain paljon ja aikataulut usein ohjaavat työtämme, vastapainona saat paljon vapautta päättää, missä ja miten työsi teet. 

Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi, jolloin sinun ja meidän kaikkien rooli on merkityksellinen. Kanssamme et tule hakemaan pikavoittoja vaan olet osa joukkoa, jossa työn laatu, työkavereiden tukeminen sekä heidän menestymisensä mahdollistaminen on aina ensisijaista. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.

Millaisia rooleja sinulle on tarjolla?

Accountant > Kirjanpitäjänämme tulet ottamaan vastuuta asiakasyritystemme kirjanpidon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta sekä tilinpäätöksestä ja verotusasioista. Tärkeä osa työtäsi on raportointi nimetyille asiakkaillemme. Teet arjessa tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon ammattilaistemme sekä muiden palveluidemme osaajien kanssa.

Accounting Specialist > Tässä roolissa pääset avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia. Toteutat kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpitoa ja huolehdit verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen. Huolehdit asiakkaan pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista ja vastaat siitä, että raportointi sujuu sovitusti. Vastaat myös konsernilaskennasta nimettyjen asiakkuuksien osalta sekä neuvot ja opastat muita tiimissäsi. Olet mukana myös yritysjärjestelyissä.

Myös tässä roolissa teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon sekä muiden palveluidemme osaajien kanssa. Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon ja verotukseen liittyviin kysymyksiin vastaamista sekä matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä.

Financial Controller > Tässä senior-tason roolissa huolehdit kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpidosta ja verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen. Sinulla on tällöin asiakkuuksiesi osalta vastuu asiakasraportoinnista sekä selkeä koordinoiva rooli koko taloushallinnon palvelutuotannon osalta.

Perusraportoinnin lisäksi tehtäviisi kuuluu enenevissä määrin myös asiakkaidemme arvostama laajempi raportointi. Lisäksi osallistut asiakkuuspalavereihin, joissa suunnitellaan ja keskustellaan asiakkuudelle tuotettavasta palvelukokonaisuudesta kaikki palvelumme sisältäen.

Miltä vaikuttaa? Voisiko jonkin näistä rooleista sopia sinulle? Voisitko sinä olla jopa taloushallinnon tiimimme vetäjä?

Jos päätät astua mukaan matkaamme, työsi lähtee liikkeelle monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiin, käyttämiimme taloushallinnon järjestelmiin sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ensimmäiset työkuukautesi riippuvat paljon myös omasta kokemustaustastasi sekä muuttuvista työtilanteistamme asiakkuuksien kanssa. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi ja kiinni työn arkeen. Tiedämme, että kaikkea ei voi osata heti, mutta me kyllä autamme, ja kysyä saa aina. 

Näillä taidoilla menestyt

Näissä tehtävissä onnistut, jos sinulla on jo kokemusta sekä osaamista kiinteistöalan  kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä tai pääkirjanpitäjänä ja taidat mahdollisesti myös tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Accounting Specialist ja Financial Controller tehtävässä sinun tulee hallita myös konserniraportointi ja -tilinpäätökset. Sinulla on hyvä olla myös kokemusta yritysjärjestelyistä, koska asiakasyrityksemme ostavat ja myyvät kohteita sekä järjestelevät omistuksiaan aktiivisesti.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Ja tietysti sinun on tärkeää olla tarkka työssäsi, pystyen samalla priorisoimaan ja löytämään asioista oleellisen. Halusi auttaa tulee olemaan meillä hyvin arvostettu ominaisuus. Näiden lisäksi Financial Controllerin tehtävässä tarvitset innostustasi koordinointivastuuseen, sillä tässä tehtävässä sovitat yhteen myös muiden taloushallinnon osaajien työtä osana asiakkuustiimiä.

Koska meillä on kollegoita ulkomailla ja asiakkainamme paljon ulkomaisia kiinteistösijoittajia, englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on kaikissa rooleissa tarpeen.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi tahtoisimme kuulla sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Yvonne juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse  yvonne.stenman@newsec.fi ja voitte sopia keskusteluajan.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 17.02.2020 mennessä. Ilmoita samalla, mistä roolista olet ensisijaisesti kiinnostunut. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.