(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Aste Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Aste Finland Oy
Toimenkuva
AsteDRU etsii uusia osaajia ammattitaitoiseen joukkoonsa! Etsimme nyt taloushallinnon asiantuntijaa työskentelemään monipuolisissa hallinnon- ja kirjanpidon tehtävissä. Tulet työskentelemään Forssassa osana tuoretta taloushallinnon tiimiä.

Avaintehtäviisi kuuluu kaikista kirjanpidollisista tehtävistä vastaaminen ja prioriteettinasi on toimittaa tarkkaa raportointia viikko- ja kuukausiperusteisesti. Laskutus, ostoreskontra, myyntireskontra sekä numeraalinen raportointi ovat osana päivittäistä työnkuvaasi.
Odotamme sinulta
Vahva osaaminen MS Officesta, etenkin Excelin tuntemus on ehdotonta tehtävässä menestymiseen. Toivomme myös, että ERP-ohjelmien käyttö olisi sinulle entuudestaan tuttua. Työkielinäsi toimii suomi sekä englanti, joten näiden sujuva hallinta on välttämätöntä. Yleisesti hyväksytyt kirjanpitoperiaatteet ovat sinulle tuttuja, ja sinulta löytyykin useamman vuoden kokemus taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä.
Koulutus ja työkokemus
Etsimme työhön tarttuvaa tiimipelaajaa, jonka työskentelytapa on tarkka ja analyyttinen. Vastapainona osaamiselle tarjoamme jännittävän mahdollisuuden työskennellä nopeakasvuisessa yrityksessä erilaisten tehtävien parissa. Tämän lisäksi tarjoamme houkuttelevan palkkapaketin sekä vapauden ohjata ja rakentaa taloushallintoa yhdessä muun tiimin kanssa.
Muut tiedot
Odotamme hakemustasi CV:ineen saapuvaksi viimeistään 29.12. osoitteeseen forssa@vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Isabella Sillstén-Olufuwa (ma-pe kello 09-15). Huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Eezy VMP Forssa hoitaa rekrytointiprosessin, mutta työsopimus solmitaan suoraan Asteen kanssa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, isabella.sillsten-olufuwa@vmp.fi, 0505824422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.12.2019 mennessä.