(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Suomen Lähetysseura ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme Suomen Lähetysseuran talousosastolle TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtävänkuvaan kuuluu kehittää taloushallinnon prosesseja ja varmistaa niiden toimivuus. Haettu henkilö osallistuu budjetointiin ja on vastuussa tilinpäätöksen organisoinnista. Hän toimii osana seitsenhenkistä taloushallinnon organisaatiota ja työskentelee tiiviisti Controllerin kanssa tämän työparina.

Etsimällämme henkilöllä on vankka kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, taloushallinnon prosessien kehittämisestä ja myös tilinpäätöksen organisointi on hänelle tuttua. Hallitset Office –ohjelmiston ja Aditron taloushallinnon tuoteperheen tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja pitkäjänteinen. Sinulla on positiivinen työskentelyote ja haluat välittää reipasta tekemisen meininkiä myös muihin työyhteisösi jäseniin.

Työ on aluksi määräaikaisuus toukokuun 2020 loppuun saakka, johtuen tilinpäätöksen mukanaan tuomasta työmäärästä. Tehtävässä jatko on mahdollinen ja oikean henkilön löydyttyä myös urapolku on myöhemmässä vaiheessa mahdollista.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä. Saat ympärillesi osaavan ja sitoutuneen tiimin ja pääset tekemään töitä viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen klikkaamalla tiny.cc/lh77dz. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881.