(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme AMH-Systemsille Ihodeen, Pyhärannan kuntaan SUORAREKRYTOINTINA TALOUSHALLINNON ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys: AMH-Systems Oy suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia materiaalinkäsittelyjärjestelmiä paperi-, elintarvike- ja juomateollisuudelle sekä muille kappaletavaran käsittelyä tarvitsevalle teollisuudelle. Lisätietoja www.amh.fi

Päätehtäväsi: Palkanlaskenta (käytössä Teknologiateollisuuden TES), laskutus ja kirjanpito aina ostoreskontraan asti sekä yrityksen pankkiasioiden hoito. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yleisiä toimistotöitä kuten tarvikkeiden hankintaa ja matkojen/hotellien varaamisia.

Odotamme sinulta: Kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä. Motivaatiota, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta sekä erityistä luotettavuutta.

Palkkaus ja työaika: Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden TES/kokemuksen mukaan ja työaika arkisin 8-16.

Kiinnostuitko? Työt alkavat ensi vuoden alussa nykyisen työntekijän jäädessä nauttimaan ansaittuja eläkepäiviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.