(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
WestStar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

HAEMME VAHVISTUSTA TALOUSHALLINTOOMME

Etsimme vahvistusta taloushallintotiimiimme aivan Lahden keskustassa sijaitsevaan konsernihallintoon. Tiimimme on vielä pieni, mutta nykyiset ja tulevat haasteet vaativat joukkoomme lisää osaajia.

Palkanlaskija / ostoreskontranhoitaja

Palkanlaskijana sinulla on usean vuoden työkokemus ja aito kiinnostus pysyä ajan tasalla erilaisten TESsien viidakossa. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti ja haastavatkaan tilanteet eivät saa sinua hyytymään. Periaatteella ”jos jotain en tiedä, niin voin selvittää” pärjää pitkälle.

Toimenkuvaasi kuuluu myös ostoreskontran hoitoa eli tehtävässä menestyminen edellyttää debetin/kreditin erottamista toisistaan. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä ei tarvitse olla, mutta tarvittaessa olet valmis avustamaan kirjapitäjiä selvitystöissä. Konsernin taloushallinto-osasto tarjoaa palveluita usealle konserniyritykselle ja muuttuvissa tilanteissa vaaditaan tarkkuutta ja joustavuutta. Arvostamme ja tuemme aktiivista oman ammattiosaamisen ylläpitoa.

Nopeat liikkeet ja asiasta toiseen siirtyminen eivät stressaa sinua ja tartut ennakkoluulottomasti myös mahdottomilta tuntuviin tehtäviin. Jos koet itsesi ammattilaiseksi, joka mukautuu muuttuviin tilanteisiin, et pelkää tietojärjestelmiä etkä ihmisiä ja mielestäsi paperiton taloushallinto on tätä päivää, soita ja kysy lisää ja/tai laita hakemus pikaisesti tulemaan.

Lisätietoa 2 ja  7.10. klo 13-15 /Minna Laaksonen 050 4522 878

Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2019 sähköpostiin minna.laaksonen@weststar.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.