(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Kirjanpitotoimisto Harald Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN

Kirjanpitotoimisto Harald Oy on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, korkeatasoisia taloushallinnon palveluja tarjoava auktorisoitu tilitoimisto. Toimistossamme työskentelee tällä hetkellä viisi henkilöä.

Autamme asiakkaitamme erilaisissa kirjanpitoon, taloushallintoon, palkkahallintoon, verotukseen ja talousseurantaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme sekä perinteistä tilitoimistopalvelua että kokonaan sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja.

Haemme nyt mukavaan ja osaavaan tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

Työtehtäviin kuuluu asiakasyritystemme monipuolisia kirjanpito-, palkanlaskenta- ja maksuliikennetöitä, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadintaa sekä muita taloushallinnon tehtäviä.

Ammattitaidon lisäksi toivomme hakijalta erityisesti positiivista asennoitumista työhön, asiakaspalveluun ja työtovereihin. Haemme ”hyvää tyyppiä”  jolla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työhön. Aikaisempi kokemus Visma Fivaldi, Netvisor- ja Heeros -ohjelmistojen käytöstä on eduksi.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kannustavassa ja erittäin kivassa työyhteisössä, kilpailukykyiset edut ja erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Tavoittelemme työssämme aina korkeaa laatua,  ja hyvä asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää!

Pyrimme olemaan avoin ja oikeudenmukainen työpaikka, jossa työntekoa värittää innostus ja positiivinen asennoituminen asiakkaita, työkavereita ja työpaikkaa kohtaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV 31.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@haraldoy.fi

Oletko sinä etsimämme tiimin vahvistus? Mikäli tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.