(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on tunnettu järjestö. Etsimme nyt heidän hallinnolliseen tiimiinsä Helsingin ydinkeskustaan

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA vakituiseen työtehtävään

Valittu henkilö vastaa itsenäisesti noin kymmenen yhtiön(säätiöitä, yhdistyksiä ja osakeyhtiöitä) kirjanpidosta, maksatuksesta, myyntireskontrasta, laskutuksesta, perinnästä ja pienimuotoisesta palkanlaskennasta sekä toimii johdon tukena antaen taloudellista tietoa yhtiöistä. Lisäksi tehtävään kuuluu erilaisia raportointi- ja selvitystehtäviä sekä budjetointiin osallistumista. Toimenkuvaan kuuluu myös tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen sekä tilintarkastuksen koordinoiminen sekä yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii aiempaa kokemusta vastaavista vastuullisista taloushallinnon tehtävistä, tilinpäätöstaitoa ja itsenäistä työotetta. Asiakasyrityksellämme on takanaan laaja asiantuntijaverkosto, joten kompleksisissa tilanteissa tai erityiskysymyksissä on mahdollisuus saada tukea, vaikka päivittäinen työ onkin itsenäistä. Työskentely tapahtuu pienessä muutaman henkilön toimistotiimissä. Toimeksiantajamme tarjoaa viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot.

Työympäristössä osaamistasi arvostetaan ja siitä myös maksetaan kilpailukykyinen korvaus. Työtehtävä on vakituinen ja etsimmekin henkilöä, joka haluaa sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa. Tarkka aloituspäivä on sovittavissa, mutta valintapäätös halutaan tehdä nopeasti, joten ota yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella asiaa hoitavalta konsultilta Mika Stenman P. 0400 174 485 (arkisin klo 12:00 - 16:00) tai www.linkedin.com/in/stenmanmika.

Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN. Jätäthän CV:n ja hakemuksen mahdollisimman pian palkkatoiveen kera.